top of page
zaal2-1024x576.jpeg

VERGADER ZAAL

zaal3-1024x576.jpeg

Onze zaal. Warm voor familiediners en familiefeestjes. Maar ook functioneel voor vergaderingen, recepties. Standaard is een geluid installatie, beamer, flip over aanwezig.

FORMULES

Formules met verbruik – Recepties

Heeft u een ruimte nodig voor een bescheiden feestje of receptie? De zaal van Ingredi kan uitkomst bieden. Er zijn verschillende mogelijkheden met of zonder aanvullende catering. Aanvullende receptie-formules met 2 uur hapjes en drankjes zijn beschikbaar. Bovendien kunnen ze desgewenst verlengt worden.

Zaal op maat

Eigenlijk kan onze zaal voor van alles ingezet worden. Past uw feest, project of bijeenkomst niet in een standaard formule?Geen probleem! Laat ons weten wat de bedoeling is. Dan doen wij een aanbieding op maat.

Familie-formules

Heeft u een speciale gelegenheid te vieren met de hele familie? Onze zaal leent zich uitstekend om dit te vieren met een familiediner. U combineert de warmte van Ingredi in een intieme ruimte.We hebben een aantal standaard formules uitgewerkt:– Familie-brunch (vanaf 20 personen), met onder meer:Ontbijtbuffet, soep, warm buffet en dessertbuffet– Familiebuffetten– Themabuffetten. Bovendien zijn er diverse aanvullende drankformules toe te voegen.

Formules met verbruik - Vergaderingen

Voor vergaderingen zijn diverse opstellingen in onze zaal mogelijk en tot maximaal 75 personen. Afhankelijk van het doel van uw vergadering of presentatie kunt u kiezen voor een blokopstelling, theaterstijl, schoolstijl of lettervorm.Bovendien kunt u aan uw vergadering andere opties toevoegen:– Drankbuffetjes– Ontbijtbuffetjes– Broodlunches– Lunchschotel– Lunchmenu-Flip-over met papier en stiften-Projectiescherm en beamer-Internet toegang (wifi)

zaal2-1024x576.jpeg

ZAAL RESERVATIE

Aanvragen of meer info?

Bedankt voor uw aanvraag.

bottom of page