top of page

GROEPEN, EVENTS & ZAKELIJKE EVENTS

Wil jij je bruiloft, verjaardag, jubileum of een ander feestelijk gebeuren vieren op een prachtige locatie? Dan zoek niet verder en boek je feest bij Ingredi. Wij doen er alles aan om het een onvergetelijk feest ervan te maken!

De zaal van Ingredi kan uitkomst bieden. Er zijn verschillende mogelijkheden met of zonder aanvullende catering. Aanvullende receptie-formules met 2 uur hapjes en drankjes zijn beschikbaar. Bovendien kunnen ze desgewenst verlengt worden.

Trouwringen

Bruiloft

pexels-ibrahim-boran-903400.jpg

Feesten

Heeft u een speciale gelegenheid te vieren met de hele familie? Onze zaal leent zich uitstekend om dit te vieren met een familiediner. U combineert de warmte van Ingredi in een intieme ruimte. We hebben een aantal standaard formules uitgewerkt: Familie-brunch (vanaf 20 personen), met onder meer: Ontbijtbuffet, soep, warm buffet en dessertbuffet Familiebuffetten, Themabuffetten. Bovendien zijn er diverse aanvullende drankformules toe te voegen.

Team vergadering

Vergaderingen

Voor vergaderingen zijn diverse opstellingen in onze zaal mogelijk en tot maximaal 75 personen. Afhankelijk van het doel van uw vergadering of presentatie kunt u kiezen voor een blokopstelling, theaterstijl, schoolstijl of lettervorm. Bovendien kunt u aan uw vergadering andere opties toevoegen:  Drankbuffetjes, Ontbijtbuffetjes, Broodlunches, Lunchschotel, Lunchmenu, Flip-over met papier en stiften, Projectiescherm en beamer en natuurlijk Internet toegang (wifi).

667dc6a1-2ee9-4f86-8a77-e6903087168d_edi

Zaal op maat

Eigenlijk kan onze zaal voor van alles ingezet worden. Past uw feest, project of bijeenkomst niet in een standaard formule? Geen probleem! Laat ons weten wat de bedoeling is. Dan doen wij een aanbieding op maat.

Tevredenheidsgarantie

Ons professionele team neemt alle zorg uit handen!

bottom of page